3 Mayıs 2018
...
Koç Üniversitesi
17:30 - 19:30
Koç Üniversitesi 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi tarafından ‘Aklın Çocuk Hali: İlk Yıllardan Öğrendiklerimiz’ isimli bir panel düzenlendi.

Panelin moderatörlüğünü Prof. Dr. Yankı Yazgan yaparken; Koç Üniversitesi İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aylin Küntay ‘Dil’ , Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tilbe Göksun ‘Mekansal ve Uzamsal Beceriler’, Koç Üniversitesi mezunu ve University of Iowa Psikoloji Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Özlem Ece Demir Lira ‘Matematik’, Koç Üniversitesi doktora öğrencilerinden Gökçe Elif Baykal ve Cansu Oranç da ‘Teknoloji Kullanımı’ konusunu ele aldılar.

İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi - Aklın Çocuk Hali: İlk Yıllardan Öğrendiklerimiz Paneli (Uzun versiyon).
İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi - Aklın Çocuk Hali: İlk Yıllardan Öğrendiklerimiz Paneli (Kısa versiyon).
03.05.2018
Koç Üniversitesi