18 Mayıs 2018
1. Kalp ve Damar Cerrahisinde Biyoçözünür Malzeme ve Kök Hücre Teknolojileri Sempozyumu
...
Koç Üniversitesi
09:00-18:00

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Translasyonel Tıp Araştırma Merkezi (KUTTAM) işbirliğiyle Kalp ve Damar Cerrahisinde Biyoçözünür Malzeme ve Kök Hücre Teknolojileri Sempozyumu düzenlendi. Koç Üniversitesi’nin 25. yılı kapsamında gerçekleştirilen sempozyuma Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanı (TÜSEB) Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur,  Cenevre Üniversitesi ve Southern California Üniversitesi’nden alanında uzman konuşmacılar katıldı. Sempozyumda yurt dışında ve Türkiye’de alanlarında öncü kardiovasküler çalışmalar yapan cerrahlar ve mühendisler araştırmaları hakkında paylaşımda bulunarak birlikte ortak araştırma projelerinin geliştirilmesi yolunda ilk adımları attılar.

18.05.2018
Koç Üniversitesi